Nye Mercedes-Benz Sprinter inntar scenen

  Nå på nett: Nye Sprinter.

  Finn ut mer
  Dynamisk Mercedes PRO bikakestreng

  Mercedes PRO:
  En verden av nettverkstjenester for din virksomhet.

  Finn ut mer
Dynamisk Mercedes PRO bikakestreng
Alltid på nett

Mercedes PRO: forenkler og fremskynder forretningene.

Mercedes PRO1 er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester som du trenger i yrkeshverdagen. Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO setter sammen alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å veve dem intelligent inn i hverdagen din.

 • Driv virksomheten raskere og lettere

 • Bli mer effektiv på alle områder

 • Behold overblikket

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Vår løsninger

Mercedes PRO: Suksess kommer ikke av seg selv.

Mercedes PRO starter med de profesjonelle konnektivitets- og flåteløsningene fra Mercedes PRO connect2, den smarte nettintegrasjonen mellom flåteledere og deres kjøretøy. Mercedes PRO utvides stadig med nye løsninger som gjør forretningen enda mer effektiv: fra behovstilpassede transportløsninger og støtte for å oppnå en effektiv og forutseende kjøretøydrift, til informasjon om nyutviklinger, skreddersydde finansieringsløsninger og fleksible og individuelle mobilitetsalternativer. Finn ut mer
Mercedes PRO connect

Med perspektiv på nett.

Nye Mercedes-Benz Sprinter og Mercedes-Benz Vito på plassen foran et bedriftsområde

Mer effektiv med Mercedes PRO connect.

Gjør arbeidsprosessene enklere og mer effektive: med de profesjonelle nett- og flåteløsningene fra Mercedes PRO connect2. De innovative tjenestene knytter flåteadministrator, fører og bil intelligent sammen og hjelper deg å øke effektiviteten og produktiviteten i virksomheten permanent.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Finn ut mer om Mercedes PRO connect – og hvordan du kommer i gang.

Hvilken Mercedes PRO connect løsning passer for deg?

Bedrifter forandrer seg: Har du en bilpark som kunne vært mer effektivt utnyttet med en moderne nett- og flåteløsning? Har du biler som snart skal skiftes ut? Mercedes PRO connect har det rette tilbudet for deg.

Kommunikasjonsmodulen antydet i nye Sprinter samt Mercedes PRO connect App

Innebygd fra fabrikk: kommunikasjonsmodulen.

Nye Sprinter er den første varebilen fra Mercedes-Benz som kan fabrikkleveres med nett- og flåteløsningene i Mercedes PRO connect3. Med fast innebygd kommunikasjonsmodul er den optimalt nettintegrert fra begynnelsen av.

Mercedes PRO Adapter og Mercedes PRO Adapter App

Ettermontert: Mercedes PRO Adapter.

Mercedes PRO Adapter er den kompakte maskinvaren for ettermontering. Den kan ettermonteres i utvalgte Mercedes-Benz Vans4. Slik kan du også benytte de innovative Mercedes PRO connect-tjenestene i bilene du har fra før.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i utvalgte europeiske land og fra 09/2018 i USA. Mer informasjon får du hos din Mercedes-Benz forhandler

2

Mercedes PRO connect, konnektivitets- og flåteløsningen, er først tilgjengelig for Vito og Sprinter.

3

Kommunikasjonsmodulen fås til Sprinter 907 og 910 fra 06/2018.

4

Mercedes PRO Adapter er tilgjengelig for Vito 639 fra 11/2010, for Vito 447 fra 10/2014 og for Sprinter 906 fra 04/2006. Til Mercedes-Benz varebiler som kan fabrikkutstyres med kommunikasjonsmodulen (LTE) for digitale tjenester (JH3), kan ikke Mercedes PRO Adapter brukes.
Ved kjøretøy med Motor fortsatt i gang-funksjon (MW1) foreligger det funksjonsbegrensninger for tjenestene "Digital kjøreoversikt" og "Digital kjørebok". Når Motor fortsatt i gang-funksjonen er aktiv, gjenkjennes bare én tur.