De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter in de spotlights

  Nu verbonden: de nieuwe Sprinter.

  Kom meer te weten
  Dynamische Mercedes PRO honingraatlijn

  Mercedes PRO:
  De verbonden servicewereld voor uw business.

  Kom meer te weten
Conjunto dinâmico de favos Mercedes PRO
Optimaal verbonden

Mercedes PRO: vergemakkelijkt en versnelt uw bedrijfsvoering.

Mercedes PRO1 is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor de huidige en toekomstige dienstverlening, oplossingen en digitale services in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ons doel: Digitale technologie inschakelen om uw bedrijfsvoering nog efficiënter te maken.

 

Mercedes PRO bundelt daarbij integraal alle voor u relevante services op een webgebaseerd platform. In het begin zullen geselecteerde services beschikbaar zijn die continu worden uitgebreid en individueel aan u worden aangepast. We streven ernaar om uw behoeften met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën te verbinden en deze intelligent in uw dagelijkse werkdag te integreren.

 • Maak uw business sneller en makkelijker

 • Verhoog de efficiëntie en effectiviteit

 • Houd het overzicht

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Onze oplossingen

Mercedes PRO: Stap voor stap naar succes.

Mercedes PRO start met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect2, de slimme netwerkstructuur van wagenparkbeheerders met hun voertuigen. Mercedes PRO wordt stap voor stap met talrijke oplossingen uitgebouwd die uw business nog efficiënter maken. van op de behoefte georiënteerde transportoplossingen en ondersteuning om voertuigen efficiënt en anticiperend te kunnen inzetten, informatie over nieuwe ontwikkelingen, financieringsoplossingen op maat en flexibele en individuele mobiliteitsmogelijkheden.

Kom meer te weten
Mercedes PRO connect

Connectiviteit met vooruitziende blik.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz Vito op het voorplein van een bedrijfsterrein

Op alle gebieden effectiever met Mercedes PRO connect.

Maak werkprocessen gemakkelijker en efficiënter: met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect2. De innovatieve services verenigen wagenparkbeheerder, bestuurder en voertuig intelligent met elkaar en helpen de efficiëntie en productiviteit van uw onderneming duurzaam te verhogen.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Lees meer over Mercedes PRO connect ­– en hoe u daarmee start.

Welke Mercedes PRO connect oplossing past bij u?

Ondernemingen veranderen: Heeft uw wagenpark voertuigen die met een innovatieve connectiviteits- en wagenparkoplossing efficiënter zouden kunnen zijn? Zijn voertuigen aan vervanging toe? Mercedes PRO connect heeft het passende aanbod voor u.

De communicatiemodule aangeduid in de nieuwe Sprinter samen met Mercedes PRO connect app

Ingebouwd af fabriek: De communicatiemodule.

De nieuwe Sprinter is de eerste Mercedes-Benz bestelwagen die af fabriek met de connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect verkrijgbaar is3. Dankzij de vast opgebouwde communicatiemodule is hij van begin af optimaal verbonden.

De Mercedes PRO adapter met Mercedes PRO adapter app

Naderhand ingebouwd: de Mercedes PRO adapter.

De Mercedes PRO adapter is de compacte hardware voor de montage achteraf. Hij kan naderhand in geselecteerde Mercedes-Benz vans modellen4 ingebouwd worden. Zo worden de innovatieve Mercedes PRO connect services ook in uw actuele voertuigen gebruikt.

1

Mercedes PRO is in een select aantal Europese landen en vanaf september 2018 in de VS beschikbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing, is binnenkort voor de Vito en voor de Sprinter beschikbaar.

3

De communicatiemodule is vanaf 06/2018 in de Sprinter 907 en 910 verkrijgbaar.

4

De Mercedes PRO adapter is voor de Vito 639 vanaf 11/2010, voor de Vito 447 vanaf 10/2014 en voor de Sprinter 906 vanaf 04/2006 beschikbaar. Voor Mercedes-Benz bestelwagens die af fabriek met de communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3) verkrijgbaar zijn, kan de Mercedes PRO adapter niet worden gebruikt.br> Bij voertuigen met de uitrusting Motorloopregeling (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de service 'Digitaal rittenmanagement' en 'Digitaal rittenboek'. Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.