Inhoud & Voorwaarden

*

De lijst met modelseries kan steeds naargelang land afwijken. Bij het herimporten of grijze import is het oorspronkelijke doelland voor de compatibiliteit relevant.

Bij voertuigen met de uitrusting Motorloopregeling (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de service 'Digitaal rittenmanagement' en 'Digitaal rittenboek'. Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.

De communicatiemodule in de nieuwe Sprinter met de Mercedes PRO connect App

Ingebouwd vanuit de fabriek: de communicatiemodule.

Bepaalde voertuigen3 zijn af fabriek leverbaar met de connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect. Dankzij de vast ingebouwde communicatiemodule zijn deze vanaf het begin optimaal gekoppeld.

De Mercedes PRO adapter en de Mercedes PRO adapter App

Naderhand ingebouwd: De Mercedes PRO adapter.

De Mercedes PRO adapter is de compacte hardware voor de montage achteraf. Hij kan naderhand in geselecteerde Mercedes-Benz vans modellen2 ingebouwd worden. Zo worden de innovatieve Mercedes PRO connect services ook in uw actuele voertuigen gebruikt.

  • Eenvoudige montage achteraf voor geselecteerde Vito en Sprinter modellen2
  • Alles bij elkaar 5 Mercedes PRO connect services voor een efficiënt fleetmanagementsysteem
  • Innovatieve connectiviteit in de voertuigen van uw actuele wagenpark
  • Eenvoudige installatie van de Mercedes PRO adapter

Ons aanbod

Een overzicht van onze producten.

Afgestemd op uw wensen: onze Mercedes PRO connect-meerwaardepakketten. Met de veelzijdige, op wagenpark, voertuig, bestuurder en locatie gebaseerde services kunt u uw arbeidsprocessen efficiënter maken.

Concessiehouder zoeken
Maak nu een afspraak

Uw contactpersoon ter plaatse.

Vind snel en eenvoudig het dichtstbijzijnde Mercedes-Benz Vans Partner.

Drie nieuwe Mercedes-Benz Sprinter staan naast elkaar
Stap voor stap

Uw weg naar een verbonden wagenpark.

Zo start u in de nieuwe Sprinter met Mercedes PRO connect.

Wilt u de veelvuldige connectiviteits- en wagenparkoplossingen in uw nieuwe verbonden Sprinter gebruiken?

Praktische handleidingen, vragen en antwoorden alsmede alle details bij voorwaarden en technische eisen rondom de inrichting en de omgang met Mercedes PRO connect vindt u hier – compact en overzichtelijk.

1

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing is binnenkort voor de Vito, de eVito en de Sprinter beschikbaar.
Bij voertuigen met de uitrusting Motorloopregeling (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de service 'Digitaal rittenmanagement' en 'Digitaal rittenboek'. Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.

2

De Mercedes PRO adapter is voor de Vito 639 vanaf 11/2010, voor de Vito 447 vanaf 10/2014, voor de eVito 447 vanaf 03/2019 en voor de Sprinter 906 vanaf 04/2006 beschikbaar. Voor Mercedes-Benz bestelwagens die af fabriek met de communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3) verkrijgbaar zijn, kan de Mercedes PRO adapter niet worden gebruikt.

3

De communicatiemodule is leverbaar voor de Sprinter 907 en 910, de Vito 447 vanaf 05/2019 en de eVito 447 vanaf 03/2019.