Uusi Mercedes-Benz Sprinter parrasvaloissa

  Nyt verkotettu: Uusi Sprinter.

  Lisätietoja
  Dynaaminen Mercedes PRO -kennokuvio

  Mercedes PRO:
  Verkottunut huoltomaailma liiketoimintaasi varten.

  Lisätietoja
Dynaaminen Mercedes PRO -kennokuvio
Täysin kotonaan verkossa

Mercedes PRO: helpottaa ja nopeuttaa liiketoimintaa.

Mercedes Pro on uusi Mercedes-Benz Vans -merkki, joka sisältää kaikki tämänhetkiset ja tulevat palvelut, ratkaisut ja digitaaliset palvelut päivittäistä liiketoimintaasi varten. Päämäärämme on: digitaalisten mahdollisuuksien höydyntäminen liiketoimintasi entistäkin tehokkaampaan suunnitteluun.

Mercedes PRO yhdistää kaikki oleelliset palvelut kokonaisvaltaisesti yhteen verkkopohjaiseen alustaan. Aluksi käytettävissä on valikoituja palveluja, joita laajennetaan jatkuvasti ja mukautetaan yksilöllisesti. Tavoitteemme on yhdistää asiakkaamme tarpeet ja kehittämämme tulevaisuuden teknologiat ja integroida ne älykkäästi päivittäiseen työhon.

 • Johda yritystäsi nopeammin ja helpommin

 • Lisää tehokkuutta ja toimivuutta

 • Säilytä kokonaiskuva

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Ratkaisumme

Mercedes PRO: Askel askeleelta menestykseen.

Mercedes PRO käynnistyy Mercedes PRO connectin2 ammattitaitoisilla liitettävyys- ja ajokalustoratkaisuilla, jotka verkottavat ajokalustopäälliköt ja ajoneuvot älykkäästi keskenään. Mercedes PRO -palvelua laajennetaan vaiheittain lukuisilla ratkaisuilla, jotka tekevät liiketoiminnasta vieläkin tehokkaampaa: työntekijöihin tarpeenmukaisilla kuljetusratkaisuilla sekä ajoneuvon tehokkaan ja ennakoivan käytön tukemisesta aina tietoihin uusista kehityskuluista, tarkasti räätälöidyistä rahoitusratkaisuista sekä joustavista ja yksilöllisistä liikkuvuusvaihtoehdoista.

Lisätietoja
Mercedes PRO connect

Kaukokatseista liitettävyyttä.

Uusi Mercedes-Benz Sprinter ja Mercedes-Benz Vito

Kaikin puolin tehokkaammin Mercedes PRO connect -ratkaisulla.

Työnkulkujen nopeampaan ja tehokkaampaan suunnitteluun: Ammattimainen liitettävyys- ja ajokalustoratkaisu Mercedes PRO connect2. Innovatiiviset palvelut yhdistävät keskenään ajokalustopäällikön, kuljettajan ja ajoneuvon ja auttavat lisäämään yrityksen tehokkuutta ja tuottavuutta kestävällä tavalla.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Lue lisää Mercedes PRO connect -ratkaisusta ­– ja sen käytön aloittamisesta.

Mikä Mercedes PRO connect -ratkaisu sopii sinulle?

Yritykset muuttuvat: Sisältääkö yrityksesi ajokalusto automalleja, joiden tehokkuutta innovatiivinen liitettävyys- ja ajokalustoratkaisu voisi lisätä? Onko ajoneuvokannan uudistaminen harkinnassa? Mercedes PRO connect tarjoaa sopivan ratkaisun.

Kommunikaatiomoduuli uudessa Sprinter-mallissa yhdessä Mercedes PRO connect -sovelluksen kanssa

Asennettu valmiiksi tehtaalla: Kommunikaatiomoduuli.

Uusi Sprinter on ensimmäinen Mercedes-Benz-pakettiauto, joka on varustettu jo tehtaalla liitettävyys- ja ajokalustoratkaisulla Mercedes PRO connect3. Kiinteästi asennetun kommunikaatiomoduulin ansiosta sen verkotus on alusta alkaen optimaalinen.

Mercedes PRO -adapteri ja Mercedes PRO -adapterisovellus

Jälkiasennettava: Mercedes PRO -adapteri.

Mercedes PRO -adapteri on kompakti jälkiasennettava tuote. Se voidaan asentaa jälkäteen valikoituihin Mercedes-Benz Vans -malleihin4. Voit sen ansiosta hyödyntää innovatiivisia Mercedes PRO connect -palveluja myös nykyisissä autoissasi.

1

Mercedes PRO on saatavilla valituissa eurooppalaisissa maissa ja 09/2018 alkaen USAssa. Lisätietoja saat omalta Mercedes-Benz-myyjältäsi.

2

Mercedes PRO connect, liitettävyys- ja ajokalustoratkaisu on ensin saatavana vain malleille Vito ja Sprinter.

3

Kommunikaatiomoduuli sisältyy malleihin Sprinter 907 ja 910 alkaen 06/2018.

4

Mercedes PRO -adapteri on saatavilla malleihin Vito 639 alkaen 11/2010, Vito 447 alkaen 10/2014 ja Sprinter 906 alkaen 04/2006. Mercedes PRO -adapteria ei voi käyttää Mercedes-Benz-pakettiautoille, joihin on asennettu tehtaalla digitaalipalvelujen (JH3) kommunikaatiomoduuli (LTE).
Palveluissa ”Digitaalinen ajohallinta” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa.Avaimettoman käynnin kytkennän ollessa aktiivinen ajopäiväkirjaan kirjataan vain yksi ajo.