Nieuw: intelligent verbonden – de Vito.

  Meer informatie

   

  Nu starten en drie maanden uittesten!

  Nu starten

  De meerwaardepakketten van Mercedes PRO connect.

  Meer informatie

  De Mercedes PRO productadviseur.

  Naar de productadviseur

  Volledig uitgerust om u in de flow te houden.

  Meer informatie
Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Optimaal verbonden

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Mercedes PRO3 is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige diensten, oplossingen en digitale diensten voor uw dagelijkse activiteiten.Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

 • Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier
 • Werk efficiënter en doelgerichter
 • Behoud het overzicht
Over Mercedes PRO
Mercedes PRO connect

Connectiviteit met een brede visie.

Der neue Mercedes-Benz Sprinter und der De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz Vito op het voorplein van een bedrijfsterreinMercedes-Benz Vito auf dem Vorplatz eines Firmengeländes

Doeltreffender op alle vlakken met Mercedes PRO connect.

Geef uw beroepsactiviteiten op een eenvoudigere en efficiëntere manier vorm: met de professionele connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect4. De innovatieve diensten verbinden fleetmanager, bestuurder en voertuig op intelligente wijze met elkaar en helpen de efficiëntie en de productiviteit van uw bedrijf duurzaam te verbeteren.

Dynamisk Mercedes PRO figur
Mercedes PRO Portal

Omdat het eenvoudig is. Nu starten.

Start nu met Mercedes PRO en maak uw business nog efficiënter.

 • Mercedes PRO connect-diensten gebruiken

 • Eenvoudige en intuïtieve bediening

 • Voertuigen overzichtelijk beheren

1

De Mercedes-Benz Vito 447 met geïntegreerde communicatiemodule af fabriek zal volgens planning vanaf 05/2019 in een aantal geselecteerde markten beschikbaar zijn.

2

Na afloop van het huidige welkomstaanbod blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan en kunt u gratis producten en services van Mercedes PRO connect blijven gebruiken in uw voertuig. Raadpleeg het Mercedes PRO Portal bij de activering voor de looptijden van het welkomstaanbod. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten de betalende producten na afloop van het welkomstaanbod opnieuw aangekocht worden.    

3

Mercedes PRO is verkrijgbaar in een aantal geselecteerde Europese landen. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

4

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en fleetoplossing, is eerst beschikbaar voor de Vito, de eVito en de Sprinter.